Loading...

Home

Een uniek kaartje voor jullie ukkie!

Jongen, meisje of nog een verrassing? Eigenlijk maakt het niet heel veel uit in welke
categorie je zoekt, want elk kaartje is volledig aan te passen!

100% uniek

Alle kaartjes zijn 100% uniek én blijven dat ook!
Jebo Design maakt namelijk elk kaartje helemaal naar wens!
Zo hebben alle kaartjes ieder hun eigen verhaal …

Nieuw

Wat zeggen anderen over Jebo Design

  positive review  Na onze trouw kaart nu ook een geboortekaartje bij Jentine besteld. Wederom een prachtig resultaat. De communicatie verliep weer vlot en er is goed meegedacht. Ook veel positieve reacties ontvangen op het kaartje! Dankjewel👌🏻

  Jan Hakvoort Avatar Jan Hakvoort
  22 April 2020

  positive review  Ruim assortiment en betaalbaar, snelle levering! Heb zojuist 2 A4 posters binnen gekregen. ben er echt super blij mee. Alleen misschien 1 tip: zet op de enveloppe "niet vouwen"! De enveloppe kwam aardig verfrommeld binnen en daarmee de posters dus ook.

  Erica Kosters-Schothans Avatar Erica Kosters-Schothans
  24 October 2018

  positive review  Wat een vak vrouw! Na een paar steekwoorden had je gelijk door wat wij graag wilde. Super snelle service! Super toffe kaart ontworpen! Voor toekomstige ontwerpen ga ik zeker terug komen!! Dank je wel Jentine !

  Nadine Rill Bakker Avatar Nadine Rill Bakker
  9 September 2019

  5 star review  Eigenlijk ben ik nooit zo van de kaartjes aangezien ik altijd te laat ben met bedenken wat ik wil/had willen doen.. Zo ook afgelopen kerst Maar nadat de ene na de andere kaart hier op de mat viel baalde ik toch wel en bedacht ik dat ik toch ook een kaartje wilde! De stoute schoenen aangetrokken en jebo design regelde precies wat ik wou!! Niks was teveel.. Echt top! Voor nu en nog eens!!

  Josien Bogerd-Limburg Avatar Josien Bogerd-Limburg
  1 February 2016
0

Your Cart