Loading...

Home

Een uniek kaartje voor jullie ukkie!

Jongen, meisje of nog een verrassing? Eigenlijk maakt het niet heel veel uit in welke
categorie je zoekt, want elk kaartje is volledig aan te passen!

100% uniek

Alle kaartjes zijn 100% uniek én blijven dat ook!
Jebo Design maakt namelijk elk kaartje helemaal naar wens!
Zo hebben alle kaartjes ieder hun eigen verhaal …

Nieuw

Wat zeggen anderen over Jebo Design

  5 star review  Hele mooie geboortekaartjes waarbij optimaal meegemaakt wordt over de vormgeving. Alles kan op het laatste moment nog worden aangepast. Laagdrempelheid en uitstekende service zijn woorden die in me opkomen als ik Jebo design zou moeten omschrijven.

  Alita Van Wijk Prins Avatar Alita Van Wijk Prins
  3 July 2017

  positive review  Wat zijn wij blij dat we Jebo Design hebben gevonden!! We hadden een paar wensen en ideeën die Jentine prachtig heeft verwerkt in het kaartje! We kregen heel vlot een aantal voorbeelden en Jentine dacht fijn met ons mee. Naast het geboortekaartje leverde ze ook een gaaf geboortebord, bijpassend bij het kaartje. Heel leuk : ) Bedankt voor het prettige en persoonlijke contact, de snelle service en het prachtige resultaat!

  Kim van Sloten Avatar Kim van Sloten
  20 June 2019

  positive review  Na onze trouw kaart nu ook een geboortekaartje bij Jentine besteld. Wederom een prachtig resultaat. De communicatie verliep weer vlot en er is goed meegedacht. Ook veel positieve reacties ontvangen op het kaartje! Dankjewel??

  Jan Hakvoort Avatar Jan Hakvoort
  22 April 2020

  positive review  Het geboortekaartje van onze zoon heeft Jentine gemaakt. Vanaf het allereerste moment waren we tevreden. Ze had goed in de gaten wat we mooi vonden. Reageerde ook snel via app en mail. Het proefdrukje heeft ze zelf bij ons bezorgd. Ook de kaarten werden na de geboorte bij ons bezorgd. Dat was een fijne service want wij waren druk met andere dingen! 😉 Jentine bied net dat stukje extra. Jentine nogmaals bedankt voor alles. We kregen ook veel complimenten over het kaartje wat jii ontworpen hebt.

  Caroline Holtvluwer-van Kranenburg Avatar Caroline Holtvluwer-van Kranenburg
  20 November 2019
0

Je winkelwagen