fbpx

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden zijn vaak ingewikkeld en moeilijk te lezen. De inhoud is taai en de lettertjes klein. Laten letters, woorden en opmaak nu net onze passie zijn! Daarom maken we in 10 punten duidelijk wat je van ons mag verwachten als je iets bij ons koopt. En wij van jou :-).

1. Bij ons staat altijd voorop: de klant is koning! Daar is onze volledige service op gericht. Wij ontwerpen en/of maken producten om je blij te maken. Of om je een hart onder de riem te steken. Mocht het bij jou niet zo zijn, meldt dat dan bij ons!

2. “Ons”, dat is Jebo Design. Per 1 januari 2016 is Jebo Design opgericht door mij, Jentine Bogerd. Jebo Design is gevestigd aan De Bogaard 47 te (8271 JD) IJsselmuiden. Je kunt ons bereiken via onze website (https://www.jebodesign.nl), e-mail (info@jebodesign.nl), telefoon (06 20 62 69 81) of Facebook (https://www.facebook.com/jebodesign/). De belastingdienst vindt het prettig als we ons BTW-nummer en KvK-nummer hier vermelden. Bij deze J. Ons BTW-nummer is NL018416901B01 en ons KvK-nummer is 64980685.

3. De prijs die we vermelden is de prijs die je moet betalen, eventueel nog verhoogd met verzendkosten. Geen verborgen kosten. Alle prijzen van de producten zijn inclusief btw.

4. Als je een product bij ons koopt, bevestigen we dat direct per e-mail. Ook krijg je van ons de factuur. De prijs die daarin staat, ben je verschuldigd voor je bestelling. Mochten daar duidelijke fouten in staan, dan corrigeren we dat zo snel mogelijk. Als het product verzonden wordt of klaar ligt om op te halen, krijg je direct van ons een seintje.

5. Wij streven er naar om voorraadproducten bij bestelling voor 12.00 uur nog dezelfde dag op de post te doen. Anders wordt het in ieder geval de werkdag na je bestelling aan je verzonden. Hoe snel de post vervolgens is, hangt wellicht van het humeur van de postbode af.

6. Op grond van de wet mag je binnen twee weken je aankoop herroepen. Wij doen daar nog een schepje bovenop. Bij Jebo Design mag je tot 30 dagen na bestelling je aankoop herroepen. De kosten van het terugsturen komen wel voor je eigen rekening, tenzij je een reden hebt die wij voldoende vinden om ook de verzendkosten te vergoeden. Binnen 7 dagen na retourontvangst maken we de prijs van de producten weer aan je over. Als de producten niet meer verkoopbaar zijn (lees beschadigd of gebruikssporen) dan kunnen we de producten niet terugnemen.

7. Het in punt 7 vermelde geldt niet voor gepersonaliseerde producten. Denk aan een poster of kaartje dat we speciaal voor je ontworpen hebben. Of trouwkaarten en geboortekaartjes die we met ontzettend veel plezier voor je ontworpen hebben!

8. Wij leveren producten van topkwaliteit. Als de kwaliteit van de producten niet conform afspraak is, dan lossen we dat uiteraard voor je op! Je moet er wel rekening mee houden dat de kleur van de kaarten op je (computer)scherm wat af kan wijken van de werkelijke kleur.

9. Wij zijn van mening dat je een onderneming pas echt leert kennen door de manier waarop er met klachten wordt omgegaan. Heb je een klacht? Dan horen we het heel graag! We beantwoorden binnen 48 uur je klacht en dan doen we er alles aan om je klacht te verhelpen!

10. Wij houden er niet van om je ongevraagd allerlei e-mails te sturen met bijvoorbeeld nieuwe producten. Mocht je het leuk vinden om op de hoogte gehouden te worden, dan doen we dat uiteraard! Tot slot, we vinden het ontzettend leuk om jou blij te maken met onze producten. Je zou ons weer erg blij maken door op onze Facebookpagina een review over ons te plaatsen!

Deze website wordt compleet vernieuwd. Daarom nu heel veel kaarten afgeprijsd! Sluiten

0

Your Cart