fbpx

Levertijd en verzending

Hier lees je alles over de levertijd en verzending. Toch nog vragen? Neem contact met ons op!

 ⇒ LEVERTIJD (NEDERLAND)
Wanneer je betaling binnen is, verzenden wij natuurlijk je bestelling zo snel mogelijk! Binnen 1-2 werkdagen heb je in de meeste gevallen je bestelling in huis. We proberen de bestellingen die voor 12.00 uur geplaatst zijn, nog dezelfde werkdag te verzenden.

⇒VERPAKKING BRIEVENBUS
Alle artikelen worden in kartonnen verpakkingen verpakt, ook kaarten en labeltjes. Zo zijn we er zeker van dat je bestelling zonder kreukels bij je op de deurmat valt. Omdat de pakketjes door de brievenbus passen hoef je er niet voor thuis te blijven; wel net zo makkelijk!
Zie ook hieronder bij ‘verzending’. 

⇒ BESTELLING OPHALEN
Natuurlijk kan je ook je bestelling ophalen bij Jebo Design (dat kan je aangeven bij het afrekenproces). Na het plaatsen van je bestelling wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. In de meeste gevallen ligt nog dezelfde dag je bestelling klaar. Ook afhalen in de avonduren of op zaterdag kan!

⇒ VERZENDKOSTEN
De verzendkosten zijn afhankelijk van het aantal producten wat je bestelt. Zo houden we de verzendkosten zo laag mogelijk. Er wordt ook rekening gehouden met de grootte van de artikelen. Daardoor zijn sommige artikelen standaard pakketpost, geleverd door PostNL.

⇒ VERZENDING
Alle artikelen worden verzonden via PostNL. Bij het afrekenen wordt aangegeven of het om brievenbuspost gaat of om pakketpost.

Deze website wordt compleet vernieuwd. Daarom nu heel veel kaarten afgeprijsd! Sluiten

0

Your Cart