fbpx

Jebo Design

Life isn’t about getting and having. It’s about giving and being!

Onze drie mooie dochters groeien op in een wereld die steeds harder en killer wordt. Een wereld waarin zo ontzettend veel pijn is. Waarin heel veel kinderen leven die niet de warmte kennen van een familie om zich heen, een dak boven hun hoofd en een goede toekomstverwachting. Het raakt mij elke dag steeds meer. Wat zijn wij óntzettend rijk gezegend! Daar wil ik graag van delen.. en jullie kunnen helpen! ♥ Want door jullie inkopen, is Jebo Design in staat om maandelijks een gezin kosteloos van geboortekaartjes te voorzien. In samenwerking met St. Siriz wordt er elke maand een gezin uitgekozen die niet de financiële middelen heeft om zelf geboortekaartjes aan te kunnen schaffen. 

Na het ontwerpen van de geboortekaartjes van onze drie mooie dochters (Nadé, Alissa en Jara), ben ik wat gaan doen met de vraag uit de omgeving of ik ook in opdracht ontwerp. Dat vind ik namelijk ontzettend leuk om te doen!

Inmiddels ontwerp ik alweer een aantal jaar op aanvraag. Eerst alleen voor familie en voor vrienden, maar inmiddels komen mijn klanten uit het hele land. Zo ontzettend leuk! Wil je meer weten? Hier vind je meer informatie over geboortekaartjes (deze informatie is ook van toepassing op trouwkaarten). Mail vrijblijvend voor informatie. Bellen of een appje sturen mag natuurlijk ook: 0646875618.

Heb je een idee in je hoofd en zoek je nog een creatieve uitwerking? Graag denk ik met je mee!