Over Jebo Design

Jebo design
jebo-design
jebo design


Wie ben ik?

Een mensgerichte, enthousiaste en creatieve onderneemster: Jentine Bogerd.

Inmiddels alweer dik 10 jaar getrouwd met mijn jeugdliefde en moeder van drie prachtige dochters (Nadé, Alissa en Jara).

Na het ontwerpen van de geboortekaartjes van onze dochters, kreeg ik steeds meer de vraag of ik ook in opdracht wilde ontwerpen. Aarzelend zei ik ‘ja’ tegen mijn eerste opdracht en inmiddels zijn we heel wat kaartjes verder en heb ik van het ontwerpen van (hoofdzakelijk) geboortekaartjes mijn werk kunnen maken. Hoe leuk is dat? Echt elke dag dat ik aan het werk ben, voel ik mij dankbaar!

Naast het grafisch ontwerp, houd ik mij bezig met karakters. Samen met mijn vader zit ik al jaren in het vak van assessments, loopbaanbegeleiding, begeleiding van selecties e.d. En daarbij maken we gebruik van uitgebreide professionele persoonlijkheidsanalyses (TTI Success Insights Benelux).


Mijn visie

Life isn’t about getting and having. It’s about giving and being!

Onze drie mooie dochters groeien op in een wereld die steeds harder en killer wordt. Een wereld waarin zo ontzettend veel pijn is. Waarin steeds meer mensen kiezen voor zichzelf en zo vaak de ander vergeten. Het raakt mij elke dag steeds meer. Laten we meer omkijken naar en zorgen voor onze naaste. En dat hoeft niet met grootse gebaren. Een belletje, een kaartje, een maaltijd…

Ik draag met Jebo Design ook graag mijn steentje bij aan een mooiere wereld door mama’s/gezinnen, die niet de financiële middelen hebben om geboortekaartjes te bestellen, kosteloos van geboortekaartjes te voorzien. In samenwerking met Stichting Siriz worden aanstaande mama’s/gezinnen doorgestuurd en maak ik met veel liefde een kaartje op maat.

0

Je winkelwagen