Prijzen & Info

Alles wat je weten wilt over een uniek kaartje van Jebo Design. Kan je het antwoord op jouw vraag niet vinden? Neem dan gerust contact op!

Jullie verwachten een kleintje; van harte gefeliciteerd!

De tijd van dingen uitzoeken is aangebroken en een geboortekaartje zal ook op jullie lijstje staan. Hoe leuk is het om een uniek kaartje voor jullie unieke kindje uit te zoeken? Een kaartje dat echt helemaal niemand anders heeft.

Graag ga ik met heel veel enthousiasme aan de slag om jullie unieke kaartje te realiseren! Lees onder ‘werkwijze’ hoe Jebo Design te werk gaat.
Ik krijg vaak de vraag: ‘Met hoeveel weken is het verstandig om naar geboortekaartjes te gaan kijken?’

Dat verschilt per persoon. De één wil graag alles voor de 32 weken zwangerschap afgevinkt hebben. De ander heeft er pas tijd voor wanneer het verlof is begonnen.

Ik raad vaak aan om rond de 30 weken zwangerschap contact op te nemen. Dan hebben we genoeg tijd om rustig tot een perfect eindresultaat te komen en is er geen sprake van stress (wat betreft de kaartjes) wanneer de kleine zich eerder aandient dan verwacht.

Minder lang zwanger? Uiteraard mag je dan ook al contact met Jebo Design opnemen. Het gaat erom dat jullie je prettig voelen bij een keuze. Ik zal nooit zeggen dat jullie te vroeg contact opnemen. 😊

Is het einde al bijna in zicht? Ook dan gewoon contact opnemen met Jebo Design! Want met mijn flexibele werkagenda is er altijd wel een gaatje te vinden. Ik heb nog nooit ‘nee’ hoeven zeggen!
Hebben jullie een leuk kaartje gezien waar jullie enthousiast over zijn geworden? Neem dan gerust (en uiteraard vrijblijvend!) contact op met Jebo Design voor de mogelijkheden!

OFFERTE


Wanneer jullie aangeven om welk (soort) kaartje het gaat, of jullie eventuele extra’s willen en natuurlijk om hoeveel kaartjes het gaat, maakt Jebo Design een offerte op maat. Gaan jullie akkoord met die offerte? Dan inventariseert Jebo Design jullie wensen.

JULLIE WENSEN – via mail of persoonlijk gesprek


Jebo Design inventariseert (in persoonlijk gesprek, via de mail of telefonisch) jullie wensen. Wat voor lettertype willen jullie? Welke kleuren? Welke gegevens moeten er op het kaartje komen te staan? Etc.

Wonen jullie hier in de buurt? Dan zijn jullie van harte welkom om langs te komen voor een gesprek! Jebo Design heeft een kantoor aan huis.

ONTWERP – gemiddeld €30,00 per opdracht


Alle wensen op een rijtje? Dan start Jebo Design met ontwerpen. Via de whatsapp (of via de mail) ontvangen jullie binnen een week een eerste opzetje. Wat spreekt jullie aan of wat misschien totaal niet?

DIGITALE PROEFDRUK(KEN) – ongelimiteerd


Aan de hand van jullie op-/aanmerkingen maakt Jebo Design een nieuwe digitale proefdruk. Is iets niet naar wens? Geef het aan, want alles kan letterlijk tot in detail gewijzigd worden. Jebo Design is pas tevreden als júllie tevreden zijn!

1 PROEFDRUK OP PAPIER – gratis


Is de digitale proefdruk helemaal naar wens? Dan kan de (gratis!) proefdruk op papier worden besteld. Tevreden met het eindresultaat? Mooi! Toch nog dingen wijzigen? Geen probleem! Kijk onder ‘proefdruk’ of ‘prijzen’ voor meer informatie.

GEBOREN


En dan is jullie geboortekaartje klaar en is het wachten tot jullie ukkie zich aandient! Dan kan de juiste geboortedatum worden ingevuld en andere gegevens zoals gewicht, lengte etc. Het kaartje is dan klaar om besteld te worden! Kijk onder ‘levering’ voor meer informatie.

LEVERING


De geboortekaartjes worden vervolgens zo snel mogelijk geleverd of klaargezet om afgehaald te kunnen worden! Kijk onder ‘levering’ voor meer informatie.

ONTWERPKOSTEN – 1 ontwerp


De ontwerpkosten bedragen € 30,- voor 1 ontwerp: of een jongens- of een meisjeskaartje

ONTWERPKOSTEN – 2 bijna identieke ontwerpen


De ontwerpkosten bedragen € 35,- wanneer jullie het geslacht van jullie kindje nog niet weten, maar wanneer het jongens- en meisjeskaartje bijna identiek aan elkaar zullen zijn (alleen verschil in kleurgebruik/lettertype).

ONTWERPKOSTEN – 2 totaal verschillende ontwerpen


De ontwerpkosten bedragen € 50,- wanneer jullie het geslacht van jullie kindje nog niet weten en twee verschillende kaartjes willen.

Wanneer de opdracht wordt geannuleerd, worden de ontwerpkosten als vergoeding in rekening gebracht.

De getoonde prijs wordt berekend aan de hand van staffels: 50-75 kaartjes, 76-100 kaartjes en meer dan 100 kaartjes.

Hoe meer kaartjes je koopt, hoe lager de prijs per stuk wordt.

Wanneer je een offerte aanvraagt, krijg je alle kosten inzichtelijk op een rijtje.
Bij elk kaartje kan je zien hoe duur het kaartje is zoals afgebeeld op de foto’s. Is het getoonde kaartje gedrukt op standaard papier en je wilt een luxe papiersoort? Dan komt er € 0,25 per kaartje bovenop de getoonde prijs.

Is het getoonde kaartje gedrukt op een luxe papiersoort, maar je wilt een standaard papiersoort? Dan gaat er € 0,25 per kaartje van de getoonde prijs af.

STANDAARD PAPIERSOORT – HVO OFFSET


Dit is een helderwit papiersoort met een matte uitstraling. Kleuren komen op dit papier goed hun recht.

STANDAARD PAPIERSOORT – BIO TOP


Dit is een crème papiersoort met een natuurlijke uitstraling. Er is geen gebruik gemaakt van optische witmakers waardoor het papier een subtiele lichte kleur heeft.

STANDAARD PAPIERSOORT – RECYCLED


Dit is een milieubewust papier van goede kwaliteit en prachtige structuur. Voor dit papier zijn geen bomen gekapt. Een ecologische topper!

LUXE PAPIERSOORT (STRUCTUUR)– TINTORETTO GESSO + €0,25 t.o.v. standaard papiersoort


Dit is een papiersoort met een voelbare structuur. Een gekleurd vlak zal nooit egaal gekleurd zijn vanwege het relief in het papier. Dit geeft een mooi geleefd effect.

LUXE PAPIERSOORT (STRUCTUUR) – TEXTURE VERGÉ + €0,25 t.o.v. standaard papiersoort


Dit papiersoort heeft een heel fijn streepje; een echte klassieker!

LUXE PAPIERSOORT (STRUCTUUR) – LINNENPERSING + €0,25 t.o.v. standaard papiersoort


Dit papiersoort is extra wit en heeft een linnenstructuur. Papier met een chique uitstraling.

LUXE PAPIERSOORT (GLANS) – IJSWIT + €0,25 t.o.v. standaard papiersoort


Dit papiersoort komt uit de ‘Sirio Pearl’ familie. Het is een wit papiersoort met een kleine glinstering die in het licht tot leven komt.

LUXE PAPIERSOORT (GLANS) – PARELMOER + €0,25 t.o.v. standaard papiersoort


Dit papiersoort komt uit de ‘Sirio Pearl’ familie. Het is een licht creme papiersoort met een kleine glinstering die in het licht tot leven komt.

LUXE PAPIERSOORT – KRAFTPAPIER + €0,25 t.o.v. standaard papiersoort


Dit is een ecologisch papiersoort. Het is een gerecycled papiersoort waardoor de kleur van het papier kan variëren. Verkrijgbaar in grijs of bruin.

HOUTEN FIGUURTJES – €0,25 per stuk


De houten figuurtjes kosten € 0,25 per stuk. Verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Bijvoorbeeld een stoer vlinderstrikje, een roze hartje of een naturel wolkje.

De houten figuurtjes worden geleverd met een plakstripje op de achterkant en moeten door jullie zelf bevestigd worden op het kaartje.

VEERTJES – €0,50 per stuk


De veertjes worden geleverd met een bevestigingsoogje en kosten € 0,50 per stuk. In diverse kleurtjes leverbaar.

De veertjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

JUTE TOUWTJES – €0,10 per stuk


De jute touwtjes worden op maat geleverd en kosten € 0,10 per stuk.

De touwtjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

FAUX SUEDE KOORDJES – €0,20 per stuk


De koordjes worden op maat geleverd en kosten € 0,20 per stuk.

De koordjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

TOUWTJES DIVERS – €0,15 per stuk


De touwtjes worden op maat geleverd en kosten gemiddeld € 0,15 per stuk.

De touwtjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

RONDE LABELTJES ZONDER OPDRUK – €0,20 per stuk


De ronde labeltjes hebben een doorsnede van 3,5 centimeter en zijn verkrijgbaar in diverse papiersoorten. Per stuk kost een rond labeltje € 0,20 per stuk.

De ronde labeltjes zijn uitermate geschikt voor het beplakken met een houten figuurtje.

De labeltjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

LABELTJES MET OPDRUK – vanaf €0,50 per stuk


Labeltjes die bedrukt zijn mét tekst (naar wens), kosten gemiddeld € 0,50 per stuk; afhankelijk van de grootte en het aantal.

De labeltjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

(FOTO)KAARTJES – vanaf €0,60 per stuk + vaste boorkosten €12,50 per opdracht


De fotokaartjes variëren in prijs; afhankelijk van de grootte. Gemiddeld kost een fotokaartje € 0,60 per stuk. De fotokaartjes moeten worden voorzien van een boorgaatje, omdat de kaartjes anders niet met een touwtje bevestigd kunnen worden. De kosten van de boorgaatjes bedragen standaard € 12,50 per opdracht, ongeacht het aantal kaartjes.

De kaartjes moeten door jullie zelf bevestigd worden aan het kaartje.

SLUITZEGELS – vanaf €0,25 per stuk


Sluitzegels worden geleverd vanaf 75 stuks en kosten € 0,25 per stuk. Vanaf 100 stuks kosten ze € 0,20 per stuk.

De sluitzegels zijn altijd volledig gepersonaliseerd. Leuk om het geheel af te maken. Kies bijvoorbeeld voor hetzelfde motiefje als op het kaartje, of bedruk de zegel met de naam van jullie kindje. Er is veel mogelijk!

LOSSE KAARTJES – vanaf €0,75 per stuk


Losse kaartjes zijn uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor het kraamfeest. De losse kaartjes variëren in prijs; afhankelijk van de grootte. Gemiddeld kost een los kaartje € 0,75 per stuk.

Het kaartje wordt helemaal ontworpen in dezelfde stijl als jullie geboortekaartje en is dus maatwerk.

NAAMSLINGER – vanaf €35,00 per stuk


Dit is een slinger van 8 vlaggetjes (16x20 cm) inclusief ontwerp voor € 35,-. Wil je meer vlaggetjes? Elk vlaggetje extra kost € 1,50. De vlaggetjes sluiten helemaal aan op het geboortekaartje qua kleur, lettertype etc. De voorkant wordt bedrukt naar wens. De achterkant heeft een bijpassende kleur/motief. De slinger wordt gedrukt op stevig papier. Zodoende kan je de slinger leuk hergebruiken op bijvoorbeeld de 1e verjaardag of kan decoratief als naamslinger op de babykamer gebruikt worden. De slinger wordt gelijk met de geboortekaartjes geleverd. Inclusief jute touw.

STANDAARD – bij de prijs inbegrepen


Standaard worden er vier kleuren gebruikt; de zogenoemde CMYK-kleuren. Daarmee kan full colour gedrukt worden. Toepasbaar op bijna elk papiersoort dat wij aanbieden.

FOLIEDRUK – vanaf €0,71 per kaartje extra


Wanneer je kiest voor foliedruk kan je een deel van het kaartje eruit laten springen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van het kindje of aan een motief. Op dat deel van het kaartje wordt een glanzende folielaag aangebracht. Je krijgt daardoor gegarandeerd een onderscheidend kaartje! Je kan kiezen uit de volgende kleuren: goud, zilver, rosé-goud, koper, blauw, violet, groen, rood, holografisch en kristal holografisch.

Om te zorgen dat de glanzende folielaag goed hecht op de ondergrond, wordt er gebruikt gemaakt van een soft-touch mat laminaat. Deze afwerking is noodzakelijk voor een goed eindresultaat. Daarom is deze techniek alleen toepasbaar op de daarvoor geselecteerde (standaard) papiersoorten die wij aanbieden: HVO offset en Biotop.

De meerprijs hiervan is afhankelijk van het aantal kaartjes en of je 1 of 2 kanten van het kaartje met deze techniek wilt bedrukken. Gemiddeld kost 1 kant bedrukken € 0,71 per kaartje extra en 2 kanten bedrukken € 0,90 per kaartje extra.

Heb je op deze website een kaartje gezien met foliedruk? De genoemde prijs bij dat kaartje is inclusief foliedruk.

GOUDINKT – vanaf €0,20 per kaartje extra


Met de extra toegevoegde kleur goud kun je niet alleen goud drukken, maar ook andere metallic kleuren nabootsen. Het resultaat? Een heel subtiele glinstering (geen glans) die in het licht volledig tot zijn recht komt.

De meerprijs hiervan is afhankelijk van het aantal kaartjes en of je 1 of 2 kanten van het kaartje met deze techniek wilt bedrukken. Gemiddeld kost 1 kant bedrukken € 0,20 per kaartje extra en 2 kanten bedrukken € 0,30 per kaartje extra.

Heb je op deze website een kaartje gezien met goudinkt? De genoemde prijs bij dat kaartje is inclusief goudinkt.

DIGITALE PROEFDRUK - ongelimiteerd


Aan het aantal digitale proefdrukken zit geen limiet verbonden. Het uitganspunt is dat het kaartje volledig naar wens moet zijn. Jebo Design past aan tot het kaartje helemaal aansluit bij jullie wensen.

1 PROEFDRUK OP PAPIER - gratis


Wanneer het digitale kaartje naar wens is, wordt de proefdruk op papier besteld. En die krijg je helemaal gratis! Want pas wanneer je het kaartje in handen kan houden, gaat het écht voor je leven. Ook als je hebt gekozen voor een luxe papiersoort, zit deze proefdruk bij de prijs inbegrepen.

Ook een labeltje zonder tekst, touwtjes en houten figuurtjes zitten hier bij in!

EXTRA PROEFDRUK OP PAPIER - €15,00 per kaartje


Wil je een extra proefdruk? De kosten daarvan bedragen € 15,-.

UITZONDERING – foliedruk


De gratis proefdruk wordt altijd geleverd zónder foliedruk/mat laminaat; dit vanwege de hoge kosten voor 1 kaartje. Dit is ook niet mogelijk tegen betaling.

UITZONDERING – goudinkt


Goudinkt is wél mogelijk op je proefdruk tegen bijbetaling. De proefdruk op papier die bij de prijs zit inbegrepen krijg je van ons. De kosten van de goudinkt komen voor jullie eigen rekening. De meerprijs hiervan is € 5,00.

UITZONDERING – (foto)kaartje of los kaartje


De gratis proefdruk wordt altijd geleverd zonder (foto)kaartje of een los kaartje. Wil je die wel graag bestellen? Dat is mogelijk voor € 7,50.

EERDER IN HUIS – afhalen of verzenden (€6,95)


Willen jullie de enveloppen eerder ontvangen zodat jullie ze vast kunt schrijven/beplakken? De enveloppen kunnen worden afgehaald, maar versturen met POSTNL is natuurlijk ook mogelijk. De kosten daarvan bedragen € 6,95 (bovenop de verzendkosten van de geboortekaartjes).

TEGELIJK MET DE GEBOORTEKAARTJES - éénmalig € 6,95


Hoeven jullie de enveloppen niet eerder te ontvangen? Dan worden ze standaard tegelijk met de geboortekaartjes geleverd. De kosten daarvan bedragen eenmalig € 6,95.

STANDAARD ENVELOPPEN – gratis


Standaard worden witte of crème enveloppen geleverd; deze zitten bij de prijs inbegrepen!

LUXE ENVELOPPEN – €0,20 per envelop


Wil je bijvoorbeeld een gekleurde of kraft envelop? Geef je wensen door en wij kijken wat mogelijk is. De meerprijs hiervan bedraag € 0,20 per envelop.

GEGEVENS DOORGEVEN


Is jullie ukkie geboren? Geef dan zo snel mogelijk de gegevens door om jullie kaartje compleet te maken. Denk aan geboortedatum, tijdstip, gewicht etc. Bij voorkeur via de whatsapp.

LAATSTE DIGITALE PROEFDRUK


Jullie ontvangen nog één keer een digitale proefdruk via whatsapp. Akkoord? Geen fouten meer gezien? Dan worden de kaartjes besteld!
Wanneer jullie de kaartjes kunnen verwachten, hangt af van een aantal factoren: op welke dag is jullie ukkie geboren (door de weeks of in het weekend) en hoe snel hebben jullie de gegevens doorgegeven?

Jebo Design doet haar uiterste best om geboortekaartjes zo snel mogelijk te versturen, maar is ook afhankelijk van de pakketbezorgers van DHL en POSTNL.

Voor 13.00 uur gegevens doorgegeven?


Geven jullie (op werkdagen) voor 13.00 uur alle benodigde gegevens door?
Dan kan Jebo Design nog dezelfde dag de kaartjes bestellen bij de drukker.
De kaartjes worden in 99% van de gevallen dan de volgende dag bij Jebo Design bezorgd door DHL (met uitzondering van de zondag). Ze kunnen dan worden afgehaald of ze worden nog die dag verzonden.

In het weekend de gegevens doorgegeven?


Wordt jullie kindje in het weekend geboren en ontvangt Jebo Design alle benodigde gegevens voor maandag 13.00 uur? Dan worden de kaartjes op maandag bij de drukker besteld en heeft Jebo Design de kaartjes in 99% van de gevallen dinsdag in huis.

GEGEVENS DOORGEGEVEN IN EEN VAKANTIEPERIODE?


In de vakantie gelden uitzonderingen. De levering kan dan een dag extra duren. Wanneer dit voor jullie van toepassing is, ontvangen jullie hier meer informatie over.

OPHALEN - gratis (uiteraard 🙂 )


Wonen jullie in de buurt? Dan kunnen jullie de geboortekaartjes afhalen. Jullie krijgen een berichtje zodra de bestelling klaarstaat. Afhalen in de avonduren is geen enkel probleem.

VERZENDING GEBOORTEKAARTJES - €6,95


Kunnen jullie de kaartjes niet afhalen? Dan worden de kaartjes stevig verpakt en verzonden met POSTNL. Jullie ontvangen een track & trace-code zodra het pakket is afgegeven bij een POSTNL afgiftepunt. De kosten hiervan bedragen € 6,95.
Jebo Design wil dat jullie als klant 100% tevreden zijn. Zijn de kaartjes beschadigd tijdens het transport of is er iets anders? Neem gelijk contact op met Jebo Design als er dingen niet naar wens zijn. Dan gaan we er samen uitkomen!
Na levering vindt de betaling plaats. Via de mail ontvangen jullie de factuur en een betaalverzoek. Zo hoeven jullie niet bang te zijn of bijvoorbeeld de kwaliteit wel in orde is. Eerst ontvangen en dan betalen!
0

Your Cart